Träning

Idag fick jag äntligen tummen ur och gick och tränade! Det kändes jättebra, hann inte med så mycket på gymmet och då passar det ju utmärkt att vi har ett litet träningsrum precis utanför mitt sovrum i källaren! Tränade en del styrka när jag kom hem.
Så nu är jag helt utsliten, men det är bara bra för jag behöver somna tidigt, ska jobba imorgon!


St. Pauls Bay vid Lindos, Rhodos. Så underbart vackert ställe, med det fina vita kapellet i bakgrunden. Den dagen vi låg på den stranden gifte sig minst 10 brudpar där. Längtar tillbaka ♥

Misslyckat

Hahaha herregud, det har blivit något allvarligt fel när jag kopierade in alla koder och skit till designen för om man bläddrar ner så ser man hela min blogg typ 3 gånger = megafail! Jag har absolut ingen aning om hur man fixar det, så det får bara vara så länge.

Hur som helst, idag blev jag uppringd av min chef som frågade om jag kunde komma in och jobba lite idag, självklart ville jag det! Så kul att komma tillbaka och träffa alla igen!

Just nu ligger jag under en filt och ser SNL. Det är ganska kul, oftast iallafall. En del av sketcherna blir för utdragna och överdrivna men i överlag är det bra. Det beror ju självklart en del på vem som är värd också.


Btw, jag var på Gaga-konsert i höstas, FANTASTISKT!


Amaaazing. Det går inte ens att beskriva, har typ levt på det minnet hela vintern. Loves.


Längesen

Längesen jag bloggade här nu! Det har hänt massor sen september, jag har bland annat jobbat massor! En av anledningarna till att jag inte har bloggat, man blir ganska så sleten av att jobba på dagis. Men det har varit jättekul! Just nu jobbar jag inte tyvärr, vikariatet tog slut helt enkelt. Synd, men sånt är livet. Jag har även haft en jättebra nyårsfest hemma hos mig, det kom massor av folk (som inte var bjudna). Men det gick bra tillslut. Blev med iPhone i november, bästa köpet jag någonsin gjort! Äääääälskar den, jag är så fruktansvärt materialistisk av mig. Nu tänkte jag gå och lägga mig. Har inte sovit alltför mycket de senaste veckorna. Ville också säga att min nya design är det ladydahmer.se (kan inte göra länk med mobilen) som har gjort! Jättesnygg, eller hur? Det skulle finnas en länk någonstans i designen men den har tydligen försvunnit, men det ska nog fixas ;) Godnatt!

RSS 2.0